Custom cut for perfect fit

Направете перфектен спој помеѓу облеката и вашето тело. Префинетите парчиња облека направени во уникатен дизајн на вашата фигура ќе сијаат во супериорен стил и беспрекорно. Со нарачаното кроење ке добиете идеална комбинација од персонализирана облека која го прати обликот на вашето тело. Приспособувањето на саканата облека е услуга која ќе ја добите бесплатно.

* Забелешка: Го задржуваме правото да одбиеме корекција доколку е потребно.